Nieuw bestuur 2017-2018

Het nieuwe bestuur voor het jaar 2017-2018

20170714_213012

Nieuw bestuur!

Tijdens de ledenvergadering van 14 juli 2017 is er een nieuwe bestuur gekozen om het politieke jaar 2017-2018 kleur te geven. Het nieuwe bestuur bestaat uit Eline Evers (voorzitter), Tom Lievense (secretaris) en Marco Eestermans (penningmeester). Met Tom Lievense blijft de ervaring binnen het bestuur. Hij is al sinds de oprichting in 2014 betrokken bij het bestuur. Eline en Marco zijn nieuw in het bestuur en kijken ernaar uit om met nieuwe ideeën de Jonge Socialisten vooruit te helpen. De komende weken zullen de bestuursleden zich verder voorstellen door middel van interviews op deze site.

Nieuwe bestuursleden betekent ook afscheid nemen van vertrekkende bestuursleden. Via deze weg willen we Wouter (oud-voorzitter), Amanda (oud-penningmeester), Hanae, Jana, Jesse (allen algemeen bestuursleden) bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Zij hebben verschillende succesvolle activiteiten georganiseerd en zich ingezet om de Jonge Socialisten binnen Zeeland herkenbaar te maken. Onder andere via een geslaagde 5 mei actie en de actieve rol tijdens het congres, de Tweede Kamerverkiezingen en de gewestelijke ledenvergadering.

Het nieuwe bestuur wil zich het komende jaar inzetten om de groep Jonge Socialisten te vergroten. Daarnaast zetten zij zich in om de gemeenteraadsverkiezingen zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Onder andere door verkiesbare Jonge Socialisten te steunen. Het bestuur gaat met goede motivatie van start en hoopt jullie zo snel mogelijk te zien bij één van de volgende evenementen.

Categorieën: Algemeen

Doe mee

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politieke jongerenorganisatie van de Partij van de Arbeid. Voor slechts €5 ben je een jaar lid!

Ik wil lid worden!
Ik wil meer weten
Jonge Socialisten in de PvdA